Voor een goed en persoonlijk afscheid

Uitvaartcentrum Maastricht

Er zijn in Maastricht diverse uitvaartcentra waar een overledene kan worden opgebaard in de dagen tussen het overlijden en de uitvaart. In een uitvaartcentrum worden doorgaans meerdere overledenen tegelijk opgebaard. Uiteraard is alles zo ingedeeld dat families niet worden geconfronteerd met andere rouwende families.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden en locaties om een overledene op te baren in Maastricht? Bel dan met Top Uitvaarten op telefoonnummer: 088 - 605 1206

Nabestaanden kunnen er ook voor kiezen om de overledene niet op te baren in een uitvaartcentrum maar thuis. In de eigen vertrouwde omgeving kan men dan bij de overledene zijn wanneer en zo vaak men maar wil. Onze uitvaartverzorger zal helpen om de thuisopbaring mogelijk te maken. Doorgaans wordt er een koeling geplaatst onder kist maar het is ook mogelijk om de overledene op te baren op bed. De familie kan helemaal zelf bepalen hoe ze het willen.

24-uurs opbaarkamer

Een 24-uurs opbaarkamer is er voor families die de overledene niet thuis kunnen of willen opbaren, maar die wel zonder afspraak bij hun overleden dierbare willen zijn. Het is in Maastricht mogelijk om een 24-uurs kamer te gebruiken. Je krijgt dan een eigen sleutel zodat je 24-uur per dag, zo vaak en wanneer je maar wilt bij de overledene kan zijn.

Overlijden in regio Maastricht melden?
Bel nu direct: 088 - 605 1206