Voor een goed en persoonlijk afscheid

Wat kost een uitvaart in Maastricht

Bijna iedereen kent de verhalen wel over uitvaarten die veel duurder uitvielen dan de nabestaanden hadden verwacht. Die situaties kunnen voorkomen wanneer families te maken krijgen met uitvaartondernemers die niet transparant zijn over de kosten van de uitvaart. Toch is het zo dat nabestaanden tegenwoordig mogen verwachten dat de kosten vooraf en transparant worden besproken. Op die manier kunnen nabestaanden bij het maken van keuzes ook rekening houden met de kosten van die keuzes.

Wilt u een uitvaart regelen of meer informatie? Bel dan met Top Uitvaarten op nummer: 088 - 605 1206

De grote uitvaartverzekeraars claimen doorgaans dat een gemiddelde uitvaart rond de 8.000 euro kost. Maar dat zijn tarieven die families tegenwoordig eigenlijk niet meer hoeven te betalen wanneer ze zich goed verdiepen in mogelijkheden die er zijn. Er zijn diverse kleinere uitvaartorganisaties die hun kosten veel lager kunnen houden doordat ze bijvoorbeeld geen dure gebouwen bezitten en ook niet zelf tientallen rouwauto’s in hun wagenpark hebben.

Deze organisaties delen hun materialen en faciliteiten vaak waardoor er veel kosten worden bespaard. Een van die uitvaartondernemingen is Topuitvaarten. Bij Top Uitvaarten kunnen nabestaanden rekenen op een hoge kwaliteit van dienstverlening tegen een veel lager tarief. Zo kan een complete uitvaart met rouwbezoek, gebruik van een aula en koffiekamer al worden verzorgd vanaf 4.750 euro. Families die het fijn vinden om heel veel zaken zelf te verzorgen kunnen ook kiezen voor een eenvoudige crematie. Deze wordt verzorgd vanaf 1.875 euro. Op die manier valt er dus veel geld te besparen terwijl het afscheid juist heel persoonlijk en passend bij de overledene en nabestaanden is.

Uitvaart kostencalculator

Op Uitvaart.nl staat een zeer uitgebreide kostencalculator. Hiermee kan je eenvoudig en snel zien wat de gemiddelde kosten zijn van de uitvaart van jouw wensen. In deze kostencalculator vul je je eigen wensen in met betrekking tot de uitvaart. Het programma geeft je direct een overzicht van de kosten van de uitvaart.

Deze kostencalculator maakt gebruik van de gemiddelde tarieven die in Nederland in rekening worden gebracht. Deze cijfers worden jaarlijks aangeleverd door uitvaartondernemers en toeleveranciers uit de uitvaartbranche.

Overlijden in regio Maastricht melden?
Bel nu direct: 088 - 605 1206